Skip to content
Str. David Praporgescu, Nr. 1-5 0721 817 174 Trimite Mail

 

Asociația industriei europene de auto-medicație (AESGP) este o organizație non-profit care reprezintă producătorii de medicamente fără prescripție medicală, suplimente alimentare și dispozitive medicale de îngrijire personală în Europa, segment cunoscut drept „consumer healthcare” sau industria de îngrijire personală.

 

 

În decursul a peste 25 de ani de prezență locală și susținută de o echipă de peste 160 de experți, IQVIA România a dobândit o vastă experiență în furnizarea de consultanță avansată și servicii de cercetare de piață, împreună cu accesul la tehnologia de vârf, pentru a sprijini decizii cheie de afaceri.

 

 

Consiliul Român pentru Publicitate sau Romanian Advertising Council (RAC) este o organizație profesională, non-guvernamentală, non profit și independentă. Activitatea de bază a Consiliului este autoreglementarea în publicitate. Consiliul este la rândul său membru în organizații și asociații europene (EASA) sau globale (IAA) de profil. 

 

 

DLA Piper este o firmă de avocatură de top care oferă o gamă largă de servicii juridice pentru clienți ce activează în diverse domenii de activitate, cum este cel medical și farmaceutic. DLA Piper este partenerul juridic al RASCI, asistând asociația încă de la înființare și oferind în mod constant sprijin legal pentru proiectele RASCI.

 

 

IQLEX este o agenție de consultanță independentă, specializată în furnizarea de servicii și soluții pentru afaceri publice. Agenția are o expertiză vastă în acest domeniu, cu experiență atât în sectorul public cât și în cel privat. Principiile de bază după care agenția își desfășoară activitatea sunt integritatea, etica și profesionalismul.

 

 

PR.IN este o agenție de top în domeniul comunicării și al relațiilor publice, cu o experiență vastă în construirea reputației, credibilității și încrederii pentru un portofoliu divers de clienți. Creată inițial ca departament intern al IMAGE PR, PR.IN a fost prima divizie funcțională de comunicare în domeniul medical din cadrul unei agenții de PR din România.