Skip to content
Str. David Praporgescu, Nr. 1-5 0721 817 174 Trimite Mail

Sanofi Consumer HealthCare

“Misiunea noastra în cadrul Sanofi este să fim alături de persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate, ajutându-le să își trăiască viața din plin. Dincolo de investițiile continue în programe de educație și de creștere a accesului la soluții pentru sănătate, Sanofi adresează problemele de sănătate specifice ale pacienților din toată lumea prin intermediul a patru divizii globale complementare: General Medicines (medicamente mature și soluții pentru diabet și boli cardiovasculare), Vaccinuri, Specialty Care  (medicamente pentru boli rare, scleroză multiplă, afecțiuni oncologice și imunologice) și Consumer HealthCare (medicamente fără prescripție, suplimente alimentare și dispozitive medicale).

Sub umbrela Sanofi, divizia Consumer HealthCare (CHC) își propune să contribuie la asigurarea unei vieți mai sănătoase și împlinite pentru noi toți. Portofoliul CHC îmbină cu succes branduri internaționale de renume cu mărci locale de tradiție, acoperind cele mai importante arii terapeutice, cu focus în zonele de: digestie, durere, vitamine minerale și suplimente alimentare, răceală și gripă, răspunzând astfel celor mai frecvente nevoi din spectrul de auto-îngrijire al consumatorilor români. În Sanofi, considerăm de asemenea că este responsabilitatea noastră să fim alături și să sprijinim nevoile de sănătate ale persoanelor vulnerabile, prin campanii de responsabilitate socială, organizate atât în nume propriu, cât și alături de parteneri la fel de dedicați și inimoși ca Sanofi. As mentiona aici unul din cele mai recente parteneriate – campania derulată împreună cu Crucea Roșie Română: “Toți pentru sănătate, sănătate pentru toți”.

Am regăsit în RASCI același angajament și preocupare pentru educarea consumatorului român pentru a-și gestiona starea de sănătate și consider că, având o voce comună, noi toți cei din industrie putem oferi consumatorilor nu doar soluții de autoîngrijire individualizate și eficiente, ci și acces la informații care să-i ajute să ia deciziile potrivite pentru sănătatea lor, transformându-i astfel în managerii propriei sănătăți. Prin tot ceea ce întreprindem în RASCI, ne dorim să creștem gradul de responsabilizare și maturizare a consumatorului român, astfel încât acesta să poată distinge între situațiile în care își poate autogestiona starea de sănătate și cele în care este necesară recomandarea unui medic sau farmacist.

Pentru mine este un privilegiu să fac parte din echipa RASCI și să contribui la efortul comun prin care, împreună cu colegii mei, membri RASCI, să generăm schimbări cu impact pozitiv atât pentru consumator, cât și pentru sistemul de sănătate din România.”

Dr. Iulia Roșian, General Manager, Sanofi Consumer HealthCare Romania-Moldova (2020)