Skip to content
Str. David Praporgescu, Nr. 1-5 0721 817 174 Trimite Mail
Conferinta RASCI

Conferință RASCI: „Lărgirea orizonturilor în îngrijirea personală: conformitate, inovație și responsabilizare”

RASCI are plăcerea de a anunța organizarea conferinței „Expanding Self-Care Horizons: Compliance, Innovation, and Empowerment”/ „Lărgirea orizonturilor în îngrijirea personală: conformitate, inovație și responsabilizare”, ce va avea loc pe 24 octombrie 2024, la Hotelul Novotel din București. Acest eveniment de referință este dedicat explorării celor mai recente tendințe, reglementări și inovații din industria de self-care.

Organizat de RASCI, în colaborare cu Nicholas Hall Group of Companies si The Consumer Healthcare Training Academy, evenimentul își propune să aducă împreună actori cheie din industrie, inclusiv reprezentanți ai autorităților de reglementare, lideri din industrie și experți de renume, pentru a discuta și modela viitorul îngrijirii personale.

În dimineața aceleiași zile, se va organiza un workshop dedicat, care va oferi participanților oportunitatea de a explora cele mai bune practici în integrarea îngrijirii personale în strategiile de brand și business. Participanții vor beneficia de exemple inspiraționale și exerciții practice pentru a-și îmbunătăți strategiile de e-marketing și pentru a depăși așteptările consumatorilor în lumea digitalizată de azi.

Beneficii pentru participanți

  • Acces la informații actualizate: Participanții vor obține informații valoroase de la experți recunoscuți din domeniul self-care și al sănătății.
  • Dezbateri interactive și prezentări: Oportunitatea de a participa la discuții despre tendințele din industrie, inovații, reglementări și politici care afectează sectorul de îngrijire personală.
  • Oportunități de networking: Interacțiuni cu lideri din industrie, reprezentanți ai autorităților de reglementare, companii de top și profesioniști din domeniul sănătății.
  • Schimb de idei: Sesiuni de networking menite să stimuleze noi colaborări și parteneriate.
  • Acces la materialele conferinței: Participanții vor primi studii de caz, rapoarte, prezentări și alte materiale distribuite în cadrul conferinței.

Beneficii pentru expozanți

Atât companiile membre RASCI, cât și cele non-membre, vor avea oportunitatea de a beneficia de spațiul de expunere în cadrul conferinței, având o serie de beneficii:

  • Materiale promoționale: Posibilitatea de a include materiale promoționale pe mese.
  • Vizibilitate: Logo-ul companiei va fi prezent în invitațiile la eveniment.
  • Menționări în newsletter: Compania va fi menționată în newsletterele post-eveniment, pe site și pe canalele de social media RASCI.
  • Creșterea vizibilității: Expozanții vor avea ocazia să-și prezinte produsele și serviciile unui public larg și să stabilească parteneriate strategice.
  • Menționări de către moderator: Companiile vor fi recunoscute de către moderatorul evenimentului.

Pentru mai multe informații despre înscriere, vă rugăm să scrieți pe adresa de email: [email protected].

Mai multe detalii despre eveniment vor fi anunțate curând pe canalele RASCI.

Nu ratați această oportunitate unică de a vă extinde orizonturile și de a contribui la viitorul industriei de self-care!