Skip to content
Str. David Praporgescu, Nr. 1-5 0721 817 174 Trimite Mail

Romanian Mental Health @Work 2020

GovNET Conferences si RASCI va invita miercuri, 25 Noiembrie, la conferinta internationala “Romanian Mental Health @Work 2020”, reunind specialisti de renume mondial cu team leaderi locali pentru a dezbate unul dintre cele mai importante subiecte privind sanatatea mintala a angajatilor, care incepe sa simta efectele determinate de actualul context pandemic.

Managementul sanatatii mintale si al bunastarii la locul de munca este un domeniu relativ nou pentru majoritatea companiilor din Romania, in ciuda impactului negativ al problemelor de sanatate mintala asupra functiei personalului, a relatiilor la locul de munca si a profitabilitatii afacerii. De altfel, politicile si planurile de sanatate si siguranta ale multor companii sunt inca lipsite de gestionarea eficienta a riscurilor asupra factorilor de sanatate mintala si bunastare.

Aceasta conferinta interactiva este conceputa ca o oportunitate pentru managerii de echipe si personalul cu responsabilitati de siguranta si sanatate la locul de munca de a impartasi si de a invata din experiente privind identificarea, raportarea si gestionarea problemelor legate de sanatatea mintala la locul de munca.

Geoff McDonald, fost Global VP Unilever si fondator al Minds@Work spune ca “pandemia globala de coronavirus ar trebui privita ca o oportunitate prin care sanatatea fizica si mintala devin prioritati la locul de munca.” Geoff militeaza activ pentru a inlatura stigmatul legat de depresie si anxietate la locul de munca, pentru a creste awarenessul asupra necesitatii comunicarii despre ele, oferind cateva strategii practice despre cum putem aborda aceste afectiuni moderne in crestere.”

Tim Marsh, partener fondator al Anker & Marsh, va explica necesitatea companiilor de a investi energie, expertiza si fonduri in sanatatea mintala a angajatilor ACUM.

Rob Stephenson, Fondator & CEO la FormScore si InsideOut LeaderBoard va dezvalui cum ne putem ingirji de sanatatea mintala a angajatilor in vremuri dificile. “Sanatatea mintala a angajatilor a fost supusa unui test dificil in ultimele luni. A imbunatati sanatatea mintala si rezilienta nu se refera doar la oameni, ci este unul dintre cele mai mari castiguri de performanta pe care le putem  inregistra in momentul de fata, intr-o perioada cand businessurile au cea mai mare nevoie. Orice faci ca business leader acum, nu iti permiti sa ignori bunastarea echipei tale!”

Katie Danielle Phillips, Coach si Trainer de sanatate mintala la locul de munca, si Fondator al KDP Coaching & Consulting va atinge un subiect extrem de important: “Burnout – cum sa ne pastram sanatatea mintala a noastra si a intregii echipe”.

Dr. Mioara Cristea, Program Director in Psihologie de Business la Heriot Watt University (Edinburgh, UK) va aborda legatura dintre sanatatea mintala si leadership: consecintele psihologice ale sidromului impostorului suferit de leaderii seniori.

Nevenca Doca, People Experience Senior Executive Director, Banca Transilvania va sublinia cat de importante sunt investitiile in preventie, iar Felicia Andrei, Director QHSE, ROMPETROL Rafinare va aborda topicul A”BIS” – Awarness & Adaptabilitate, indrumandu-ne in acelasi timp sa fim buni cu noi si cu ceilalti, caci nimeni nu stie prin ce trece fiecare.

Mihai Bran, medic psihiatru si psihoterapeut, fondator ATLAS, va explica avantajele si ROI ale interventiilor digitale pe sanatate mintala pentru angajati. “Sanatatea mintala precara poate impacta abilitatea individuala de a prosepra la locul de munca si de a-ti castiga traiul. Instrumentele digitale care ofera psihoeducatie, screening pentru afectiuni mintale sau diferite tipuri de interventii devin din ce in ce mai populare si la indemana companiilor, care incep sa integreze astfel de programe in rutina lor.”

Detalii despre eveniment, precum și toate prezentările pot fi accesate aici.

Mental Health @Work